Disclaimer

De informatie op deze website is ter beschikking gesteld door de Stichting Autogas Nederland (SAN) met als doel om informatie te geven over alle aspecten van autogas. Uit de informatie kunnen geen rechten ontleend worden ten aanzien van producten en/of diensten van de Stichting Autogas Nederland, haar participanten en andere organisaties die op de website worden vermeld.

De Stichting Autogas Nederland geeft geen garanties dat de website altijd storingsvrij werkt of vrij is virussen. Evenmin kan worden gegarandeerd dat de informatie actueel, compleet en foutloos is. De Stichting Autogas Nederland kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, van welke aard dan ook, die voortkomt uit de website, het gebruik van de website, de informatie op de website (ook als die in een andere context gekopieerd, tentoongesteld of gebruikt wordt) of uit informatie die via deze website toegankelijk gemaakt wordt.

De informatie op de website valt onder het copyright en mag derhalve niet zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van de Stichting Autogas Nederland gebruikt of gekopieerd worden. Gebruik van de informatie voor persoonlijke en niet-commerciële doeleinden is alleen toegestaan onder expliciete bronvermelding. De informatie op de website mag niet aangepast, gereproduceerd, publiekelijk tentoongesteld of gedistribueerd worden voor openbare en commerciële doeleinden.

Links van derden worden door de Stichting Autogas Nederland aangeboden als service aan de bezoeker van de website. De Stichting Autogas Nederland is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor deze websites of de informatie die daarop te vinden is.

 • Rijden op autogas (LPG) weer interessante optie voor leaserijders

  Lees meer

 • Prijs autogas (LPG) op laagste niveau sinds 2010

  Lees meer

 • Elf Opel-modellen op LPG! Met de komst van de nieuwe Corsa Bi-Fuel heeft Opel nu elf modelversies geschikt voor autogas (LPG).

  Lees meer

 • Autogasbranche aanwezig op AutoRAI 2015. Benzinerijders opgelet!

  Lees meer

 • Dijkstra (VVD): ‘LPG-installatie versnelt halen CO2 en fijnstof doelstelling’

  Lees meer • OVERIG NIEUWS